fbpx

Eräsetti, Pannupussi ja Pahkakuksa

154,00  sis alv 24%

Sisältää 2-reikäisen Pahkakuksan ja neljä Poronnahkaista pussukkaa Pannu-, kahvi-, sokeri- ja Suolapussin.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Tämä Erästäjän supersetti ei jätä ketään kylmäksi.

Pehmeää, kulutusta kestävää, kauniisti ikääntyvää 100% kasviparkittua poronnahkaa.  Sisältää neljä kasviparkitusta poronnahasta käsityönä valmistettua pussia, pannu-, kahvi-, sokeri-, ja suolapussi.

Pannupussi toimii täydellisesti myös Nokipannun pannumyssynä jolloin tuuli ei pääse jäähdyttämään kahvia. Tarpeen tullen voi käyttää nurinpäin patalappuna.

Kuksat valmistetaan ikivanhan perinteen mukaan Lapin erämaista löydetyistä yöttömän yön, revontulten ja tulipalopakkasten patinoimista harvinaisista koivun pahkoista. Jokaisen käytön jälkeen huuhdo kuksasi puhtaalla vedellä ja niin se on heti valmis uuteen käyttöön. (Huom! Älä pese kuksaasi astianpesuaineella äläkä astianpesukoneessa.) Valmistaja E. Koivumaa. Saat veloituksetta halutessasi kaiverruksen kuksaan, lisää kaiverrettava nimi tilauksen yhteydessä lisätietoja kenttään.

Tämä upea setti tuo arjen luksusta eräretkille tai nuotiolle takapihalle.

  • Kahvipussin tilavuus 1,8l ja sisään mahtuu 1/2kg kahvipaketti.
  • Sokeripussin tilavuus n.8dl ja
  • suolapussin tilavuus n.1,5dl.
  • Pannupussin halkaisija ∅15,5cm, korkeus 23,5cm.
  • Pahkakuksa Tilavuus 1,8-1,9dl

kaikki pussukat valmistetaan Rovaniemellä ja kuksa Ylitorniolla.

saat veloituksetta halutessasi kaiverruksen kuksaan, lisää kaiverrettava nimi tilauksen yhteydessä lisätietoja kenttään.

Poronnahka on luonnon muokkaama taideteos, eikä yksikään nahka ole samanlainen. Kurmunjäljet- eli porokiiliäisen jättämät arvet poronnahassa – kertovat elämästä lapissa. Luontaisen sitkosaineen vuoksi poronnahka on yksi maailman kestävimmistä nahoista.

Mehiläisvaha käsittely lisää tuotteen käyttöikää ja suojaa kosteudelta. Kaikki Wigel-tuotteet voi käsitellä mehiläisvahapohjaisella hoitoaineella. Ennen käyttöönottoa suositellaan 1-2 käsittelykertaa. Nahka ei välttämättä kaipaa uutta käsittelyä enää käyttöikänsä aikana. Halutessasi voit tilata tuotteet meiltä valmiiksi käsiteltyinä mehiläisvahalla. kun lisäät käsittelyn ostoskoriin kaikki tuotteet käsitellään.

Mehiläisvaha käsittely

Lisätiedot

Väri

Konjakinruskea, Tummanruskea, Musta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Eräsetti, Pannupussi ja Pahkakuksa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Saatat myös pitää...

  • Poronnahkainen kahvipannun suojapussi

    49,00  sis alv 24%