fbpx

Aslak

(2 tuotearviota)

69,00  (sis alv)

Tyylitelty ja tilava lompakko lohennahka somisteella. Kasviparkittua 100% poronnahkaa. Somiste lohennahkaa. Ajokorttitaskun muovi pakkasen kestävää. Vuori nylon.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Tyylitelty ja tilava lompakko lohennahka somisteella. 2 läpällä, 13 korttitaskua, 2 ajokorttitaskua (iso ja pieni), setelitasku välilehdellä. Kolikkotasku. Korkeus 14cm, leveys avattuna 19.5cm, leveys suljettuna 9.5cm.

Kasviparkittua 100% poronnahkaa. Somiste lohennahkaa. Ajokorttitaskun muovi pakkasen kestävää. Vuori nylon.

Poronnahka on luonnon muokkaama taideteos, eikä yksikään nahka ole samanlainen. Kurmunjäljet- eli porokiiliäisen jättämät arvet poronnahassa – kertovat elämästä lapissa. Luontaisen sitkosaineen vuoksi poronnahka on yksi maailman kestävimmistä nahoista.

Mehiläisvaha käsittely lisää tuotteen käyttöikää ja suojaa kosteudelta. Kaikki Wigel-tuotteet voi käsitellä mehiläisvahapohjaisella hoitoaineella. Ennen käyttöönottoa suositellaan 1-2 käsittelykertaa. Hiero vaha nahkapinnalle kangaspalalla. Älä käytä paperia, koska se imee vahan ja hajoaa hieroessa. Imeytymisen jälkeen kiillota puhtaalla kangas palalla. Nahka ei välttämättä kaipaa uutta käsittelyä enää käyttöikänsä aikana. Halutessasi voit tilata tuotteet meiltä valmiiksi käsiteltyinä mehiläisvahalla. kun lisäät käsittelyn ostoskoriin kaikki tuotteet käsitellään.

Mehiläisvaha käsittely

Lisätiedot

Väri

Ruskea, Musta

2 arviota tuotteelle Aslak

  1. Inger (varmistettu kirjoittaja)

    Superb quality and beautiful finish! Spacious – all I need. After months of use it still looks as new.

  2. Sari

    Ostin messuilta tällaisen punaisena ja todella hieno, hyvä ja käytännöllinen ollut. Toivottavasti tulee lisää värejä valikoimaan.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.